VEFA LİSESİ KURULUŞUNUN 150 .YILINDA ATAMIZIN HUZURUNDA

Vefa Lisesi öğrencileri, yönetici ve öğretmenleri Vefalılar Derneği tarafından düzenlenen Anıtkabir ziyaretinde Atamızın huzuruna çıktı. Vefalılar Derneği, Vefa Lisesi Eğitim Vakfı, Vefa Spor Kulübü ve Okulumuz Aile Birliği üyelerinin de katıldığı resmi bir törenle Atamızın mozalesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Vefa Lisesi Müdürü Ahmet Kavut ziyaret sonrası Anıtkabir defterine okulumuzu temsilen yazılarını yazdılar. Tören sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ile törenimiz tamamlandı.

Bu gezimizde iki adet otobüs ile gerekli olan kumanyalarımızı temin eden İstanbul Büyükşehir Belediyemize ve destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz.

Bir teşekkürü de Ankara ilimizde bulunan Vefa Lisesi mezunlarımız, Milletvekilimiz Ahmet Güzel, Em.Tüm General Naci Beştepe, Hekim Albay Ali Şehirlioğlu ve tüm mezunlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.