Katkıda Bulunanlar

Vefa Lisesi’nin son altı yıllık modernleşme sürecinde maddi ve manevi büyük katkı sağlayan kurum ve kuruluşlar ile kişiler şunlardır:

Kurum ve Kuruluşlar: Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), istanbul Ticaret Borsası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vefa Lisesi Eğitim Vakfı, Vefalılar Derneği, Okul Aile Birliği, Okul Koruma Derneği, Vefa Lisesi Okul Müdürlüğü, Vefa Bozacısı.

Kişiler: Nejat Ekrem Basmacı, Uğur Dündar, Yusuf Öztiryaki, Recep Önal, Dr. Vasıf Topçu, Saim İçin, Vefa Küçük, Av. Mehmet Yavuz, Rauf Osman Karadeniz, Hakkı Baliç, Sururi Güde, Sadık Vefa, Rüstem Eyüpoğlu, Kemal Sunal, Müjdat Gezen, Ahmet Güzel, Ali Fethi Ağralı, Şemsettin Gökbayrak, Doğan Şahin, Muhittin Gelgin, Mehmet Özdemir, Ekrem Kırçovah, Galip Öztürk, Hacı Ali Akın, Nazmiye Kutlu, Levent Aydoğdu.